La cooperació entre ManpowerGroup i BeLazy va començar el desembre de 2020. Com moltes altres empreses de traducció, volien automatitzar les feines de traducció repetitives, especialment els projectes de programari procedents d’altres agències, però no només.
En aquell moment, BeLazy acabava d’aparèixer en l’escena de la indústria lingüística. Al començament de la cooperació, se’ns va demanar que féssim proves de penetració per mitigar els possibles riscos de seguretat per a la infraestructura informàtica de Manpower.
Manpower Language Solutions utilitza Plunet com el seu sistema de gestió empresarial. El treball de desenvolupament va implicar connectar el seu BMS als portals de proveïdors des dels quals reben projectes. L’objectiu final era disminuir els errors humans durant la configuració dels projectes i alliberar l’equip de gestió de projectes del treball manual.
Durant el primer mes de cooperació, ens vam reunir setmanalment. ManpowerGroup va involucrar el seu enginyer de localització, que va coordinar les tasques amb BeLazy i els gestors de projectes. Va resultar ser una gran decisió, ja que va facilitar l’intercanvi entre les empreses i va salvar les bretxes tècniques entre els equips.
Un cop superats els principals obstacles, vam continuar reunint-nos cada 15 dies per buscar errors i configuracions incorrectes per tal d’ajustar el procés d’automatització.
Un dels reptes més grans a l’hora d’automatitzar fluxos de treball és ajustar el flux de treball als processos establerts a cada empresa. A Manpower, volien una configuració per a projectes mensuals. Afortunadament, la seva sol·licitud va arribar quan BeLazy va llançar la seva funció d’agrupació de projectes.
La funció d'agrupació de projectes permet agrupar múltiples oportunitats i convertir-les en un projecte. Per exemple, 10 tasques bilingües en una tasca multilingüe, o un projecte de traducció, revisió i edició en un únic projecte amb tres feines.
Un altre repte que vam afrontar es referia al treball de gestió de projectes a Plunet mateix. Quan un gestor de projectes treballa en una comanda, aquesta es bloqueja i ningú pot continuar editant-la. En el marc de Plunet, BeLazy és un altre gestor de projectes, que pot tenir la necessitat d’afegir nous elements a aquests projectes mensuals. Aquest problema es va solucionar quan Plunet va llançar una nova funcionalitat anomenada administrador de superbloqueig, que va resultar ser un canvi de joc per a l’ús de BeLazy.
Avui, Manpower processa més de 2000 projectes cada mes a través de BeLazy. Donat que l’experiència ha estat molt positiva, ara estan considerant construir anàlisis de dades i la integració de CRM.
LOGIN WITH MICROSOFT
LOGIN WITH GOOGLE